Advertisement

Ziya Selçuk Istifa Etsin / Fikret Şahin, Bakan Ziya Selçuk'a; 'Bu noktadan sonra ... : Fahrettin koca ve ziya selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra erdoğan ve meb'i takipten çıkartarak meb yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti.

Ziya Selçuk Istifa Etsin / Fikret Şahin, Bakan Ziya Selçuk'a; 'Bu noktadan sonra ... : Fahrettin koca ve ziya selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra erdoğan ve meb'i takipten çıkartarak meb yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti.. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Sözcü gazetesi'nden sultan uçar, gece saat 01.00 sularında milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini ve bu istifanın kabul edildiğini yazdı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, sağlık bakanı fahrettin koca ile tartıştığı ve ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Zi̇ya selçuk i̇sti̇fa mi etti̇ ziya selçuk, istifa kararını şu ana kadar resmen açıklamadı.

Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam. Ziya selçuk neden istifa etti? Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Bu geceden itibaren sosyal medyada on binlerce kişi pandemi döneminin en tartışılan bakanlarından biri olan milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini yazdı.

Ziya Selçuk Istifa / M8nozklwrfcdrm - Milli eğitim bakanı ...
Ziya Selçuk Istifa / M8nozklwrfcdrm - Milli eğitim bakanı ... from www.kamu7.com
Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair. Bu iddiayı ortaya atanlar uzun bir süre milli eğitim bakanı ziya selçuk'u göndermek için sosyal medya üzerinden operasyon yapan , milli eğitim bakanlığında sümbül ağa lakabıyla tanınan. Mustafa selanik'in , bakan ziya selçuk'un istifa edecek iddiasının ardındaki kişiler kim ? Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Fahrettin koca ve ziya selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra erdoğan ve meb'i takipten çıkartarak meb yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti. Cumhurbaşkanı erdoğan meb ziya selçuk'u görevden alacak mı? Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil.

Bu konuda meb'den ziya selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.

Ziya selçuk istifa etti mi? Ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyada geniş yankı buldu. Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Kulaktan kulağa, hemen her bakanlıktaki usulsüzlükler. Yanlış yazdım istifa etti mi yazcaktim. İsti̇fa i̇ddi̇asina henüz yalanlama gelmedi̇ bakan selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan. Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil. Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ziya selçuk neden istifa etti? Yorum eklemek için giriş yap. Resmi makamlardan istifa iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, iddiaya yalanlama da gelmedi. Milli eğitim bakanı, ziya selçuk görevinden istifa etti.

Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Milli eğitim bakanlığı'nın resmi twitter adresinden yapılan paylaşımda bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz ifadeleri yer aldı. Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Bakan selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiğine ilişkin iddia ortalığı karıştırdı.

Ziya Selçuk istifa mı etti? MEB'den yalanlama
Ziya Selçuk istifa mı etti? MEB'den yalanlama from i.superhaber.tv
İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve hesaplarını instagram'dan takip etmiyor olması 'istifa mı ediyor?' iddialarını gündeme getirdi. Ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti.

Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Milli eğitim bakanı, ziya selçuk görevinden istifa etti. Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyada geniş yankı buldu. Cumhuriyet yazarı barış pehlivan'a göre bakanın istifası cepte. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti. Yorum eklemek için giriş yap. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Bu konuda meb'den ziya selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.

Sözcü'nün istifa ettiği söylentilerini yaydığı bakan ziya selçuk, bugün ankara'nın kahramankazan ilçesi çimşit mahallesindeki mobil. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve hesaplarını instagram'dan takip etmiyor olması 'istifa mı ediyor?' iddialarını gündeme getirdi. Pehlivan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle: Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti.

Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ...
Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ... from www.olaymedya.com
Yorum eklemek için giriş yap. Gazeteci i̇smail dükel twitter hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti şeklinde bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Keşke istifa etsede kurtulsak kwndksnf etmedi glb. Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Ziya selçuk neden istifa etti? Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk gecenin ilerleyen saatleri itibari ile gündemin birinci maddesi.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Resmi makamlardan istifa iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, iddiaya yalanlama da gelmedi. Ziya selçuk istifa mi etti? Ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyada geniş yankı buldu. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair. Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti. Ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Keşke istifa etsede kurtulsak kwndksnf etmedi glb. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve hesaplarını instagram'dan takip etmiyor olması 'istifa mı ediyor?' iddialarını gündeme getirdi. İsti̇fa i̇ddi̇asina henüz yalanlama gelmedi̇ bakan selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Sabah saatlerinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabında biyografisini kaldırdı.

Ziya selçuk'un istifasına karar vermişler ziya selçuk istifa. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar